Potpisivanje ugovora sa srednjim preduzećima za sredstva podrške razvoju TK

Ministar privrede Tuzlanskog kantona Mevludin Hodžić će 18. oktobra 2021. godine (ponedjeljak) u 10:00 h u plavoj sali BKC-a Tuzla potpisati ugovore sa predstavnicima srednjih preduzeća kojima su odobrena sredstva za nabavku opreme, alata i repromaterijala od strane Ministarstva privrede po Javnom pozivu za odabir korisnika grant sredstava Podrška razvoja Kantona za 2021. godinu.

Ministarstvo privrede po Projektu "Subvencije mikro, malim i srednjim preduzećima za nabavku opreme, alata i repromaterijala" odobrilo je ukupan iznos od 2 miliona KM od kojih je 500.000 KM odobreno za 32 srednja preduzeća sa područja Tuzlanskog kantona.

Potpisivanje će biti organizovano prema utvrđenoj satnici uz pridržavanje mjera epidemiološke zaštite po instrukcijama štabova Civilne zaštite i Ministarstva zdravstva.

Molimo da medijski pratite događaj i o tome izvijestite javnost.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna