POTPISANI UGOVORI ZA "PROJEKAT ODRŽIVOG POVRATKA"

Ugovore o donaciji finansijskih sredstava za održivi povratak ukupne vrijednosti 412.000,00 KM, danas je sa prvom grupom udruženja, privrednih subjekata i povratnika, u prostorijama Vlade TK potpisao ministar za rad, socijalnu politiku i povratak Tuzlanskog kantona Sead Hasić. Pomenuta finansijska sredstva, koja je iz Budžeta za 2012. godinu obezbjedila Vlada Tuzlanskog kantona, kao "podrška povratku prognanih lica" za povratničku populaciju dodijeljena su udruženjima građana i privrednim subjektima koji prate problematiku povratnika.

 

28122012 MRSPP.v Ministar Hasić istakao je da će ministarstvo u okviru svojih mogućnosti i dalje podržavati ovakve aktivnosti udruženja, privrednih subjekata i povratnika te dodao da je ovo jedan od prioritetnih projekata za održivi povratak.

Odjeljenje za informisanje

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15