Obavijest u vezi sa Nacrtom Izvještaja o procjeni uticaja propisa za Zakon o veterinarstvu

 

Obavještavaju se poljoprivredni proizvođači - vlasnici životinja, subjekti u poslovanju sa hranom i drugim proizvodima životinjskog porijekla, te ostala zainteresovana lica i institucije, da je Nacrt Izvještaja o procjeni uticaja propisa za Zakon o veterinarstvu (“Službene novine FBiH”, broj: 46/00) dostupan na web stranici Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva (https://fmpvs.gov.ba/wp-content/uploads/2017/Veterinarstvo/veterinarstvo-ostalo/Zakon-veterinarstvo-procjena-utjecaja.pdf ). Sve eventualne prijedloge ili sugestije na navedeni Nacrt, možete dostaviti elektonski na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili poštom na adresu: Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva – Sektor za veterinarstvo, ul. Marka Marulića br. 2, 71 000 Sarajevo.

 

 Za sve dodatne informacije mozete se obratiti na tel.br. 035/369-464, kontakt osoba Sanela Karahasanović Kahrimanović ili Muamer Tabučić.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15