Vijesti iz Vlade

Otvoren poziv za posredničke organizacije u okviru programa Erasmus za mlade poduzetnike

Ministarstvo razvoja i poduzetništva Tuzlanskog kantona obavještava sve zainteresirane da je Izvršna Agencija za mala i srednja preduzeća (EASME) u okviru COSME programa, objavila poziv za dostavljanje prijava za posredničke organizacije u okviru programa Erasmus za mlade poduzetnike "Erasmus for young Entrepreneurs".

 

Cilj ovog poziva je odabrati posredničke organizacije koje će djelovati kao lokalne kontakt tačke za program u svojim zemljama i regijama za period od dvije godine (2018-2020). Njihova uloga će biti promicanje programa, zapošljavanje preduzetnika i asistencija u pronalaženju odgovarajućih partnera u drugim državama koje učestvuju u ovom programu.

 

Aplicirati mogu posredničke organizacije iz 28 država članica EU, te Albanije, Armenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Islanda, Moldavije, Crne Gore, Srbije, Turske i Ukrajine. Poziv je otvoren i za konzorcije koji će činiti pravna lica iz bilo koje od navedenih zemalja.

 

Krajni rok za elektronsku prijavu je 07.06.2017. godine.

 

Detaljne informacije o ovom pozivu možete pronaći u dokumentu u prilogu i na linku:
https://ec.europa.eu/easme/en/cos-eye-2017-4-01-erasmus-young-entrepreneurs

 

Za dodatna pitanja možete se obratiti na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic BH naslovna5

Vodic ENG naslovna

Vi ste ovdje: Početna Ministarstva Ministarstvo razvoja i poduzetništva OBAVJEŠTENJA 2017 Otvoren poziv za posredničke organizacije u okviru programa Erasmus za mlade poduzetnike