Predstavnici Agencije za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvaliteta u zvaničnoj posjeti Ministarstvu obrazovanja, nauke, kulture i sporta

Ministrica obrazovanja, nauke, kulture i sporta Tuzlanskog kantona, Mirsada Begović sa saradnicima održala je u Ministarstvu, prvi sastanak sa predstavnicima Agencije za razvoj visokog obrazovanja i osiguranje kvaliteta.

Opširnije...

Univerzitetu u Tuzli su širom otvorena vrata evropskog obrazovnog sistema

Današnjim svečanim činom uručenja Rješenja o akreditaciji Univerziteta u Tuzli okončana je dugotrajna i složena procedura akreditacije i eksterne evaluacije tuzlanskog univerziteta.

Opširnije...

Sajam o obrazovanju mladih i razmjeni informacija

U Ministarstvu obrazovanja, nauke, kulture i sporta Tuzlanskog kantona danas je ministrica Mirsada Begović primila Zlatka Bedžetovića, Antonija Zahirovića i Borisa Pavlovića, predstavnike Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini.

Opširnije...

Novi uposlenici Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta

Svečanim činom polaganja zakletve, danas je u Ministarstvu obrazovanja, nauke, kulture i sporta stupilo u radni odnos šest državnih službenika, kao i dva namještenika.

Opširnije...

Obrazovanje odraslih

S ciljem sumiranja zajedničkih aktivnosti u oblasti obrazovanja odraslih na području Tuzlanskog kantona ministrica Mirsada Begović sa saradnicima održala je radni sastanak  sa Zlatkom Malićem, voditeljem projekta obrazovanja odraslih za socijalna zanimanja pri Caritasu BKBiH i Emirom Avdagićem, direktorom DVV International- Ured za BiH.

Opširnije...

Nova istraživanja neolitskog lokaliteta u Gornjoj Tuzli

Ministrica obrazovanja, nauke, kulture i sporta u Vladi TK Mirsada Begović, juče je u Ministarstvu upriličila sastanak sa dr.sc. Marcelom Burićem, profesorom Sveučilišta u Zagrebu i njegovim doktorantom Đenanom Brigićem.

Opširnije...

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 57
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711;
  

 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 mk150
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

 PREUZIMANJE

VzITK2014
5

GfITC2014