Nova istraživanja neolitskog lokaliteta u Gornjoj Tuzli

Ministrica obrazovanja, nauke, kulture i sporta u Vladi TK Mirsada Begović, juče je u Ministarstvu upriličila sastanak sa dr.sc. Marcelom Burićem, profesorom Sveučilišta u Zagrebu i njegovim doktorantom Đenanom Brigićem.

Opširnije...

Izložba učeničkih radova o saobraćaju

Mješovita srednja saobraćajna škola upriličila je juče tematsku izložbu učeničkih radova nagrađenih na državnom nivou, i eksponata i učila saobraćajne struke.

Opširnije...

Pokrenuta inicijativa za izgradnju novog školskog objekta u Vučkovcima

Ministrica obrazovanja, nauke, kulture i sporta Tuzlanskog kantona, Mirsada Begović sa saradnicima, dana 20.3.2015. godine održala je, u prostorijama PŠ Vučkovci radni sastanak sa predstavnicima: JU Osnovna škola «Mehmed-beg Kapetanović Ljubušak» Srnice Donje, Gradačac, Mjesne zajednice Vučkovci i Građevinskog odbora za izgradnju školskog objekta.

Opširnije...

Dogovor o saradnji u oblasti kulture

Ministrica obrazovanja, nauke, kulture i sporta Tuzlanskog kantona, Mirsada Begović i direktori osam ustanova kultura čiji je osnivač ili suosnivač Tuzlanski kanton, održali su, u Ministarstvu, prvi sastanak, na kojem su razgovarali o ostvarivanju planova i ciljeva rada.

Opširnije...

Ministrica Begović primila delegaciju Saveza sjedeće odbojke TK

Ministrica obrazovanja, nauke, kulture i sporta, Mirsada Begović primila je danas u posjetu predstavnike Sportskog saveza sjedeće odbojke Tuzlanskog kantona.

Opširnije...

Dječiji sajam u Tuzli

U Ministarstvu obrazovanja, nauke, kulture i sporta, ministrica Mirsada Begović primila je predstavnike Tuzlanskog sajma i Organizacionog odbora Dječijeg sajma u Tuzli.

Opširnije...

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 57
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711;
  

 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 mk150
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

 PREUZIMANJE

VzITK2014
5

GfITC2014