Otvorena regionalna poslovnica Vakufske banke

Svečanim presjecanjem vrpce i prigodnim govorom otvaranju poslovnice Vakufske banke u Tuzli u i ime Vlade i premijera Tuzlanskog kantona prisustvovao je ministar finansija Jakub Suljkanović.

Pozdravljajući proširivanje kapaciteta privrednih subjekata kao i otvaranje novih radnih mjesta ministar Suljkanović je istaknuo opredjeljenje Vlade TK da se bori za svako radno mjesto.

6„Posebno nam zadovoljstvo danas pričinjava činjenica da se ovdje radi o domaćem kapitalu i našoj bosanskohercegovačkoj banci. Time je naše zadovoljstvo potpunije jer danas imamo priliku svjedočiti istovremeno rastu i razvoju domaće banke i otvaranju novog poslovnog subjekta u našem kantonu", rekao je u uvodnom govoru ministar Suljkanović.
Damir Sokolović, direktor Vakufske banke d.d. Sarajevo ovom je prilikom istaknuo da je tokom svog djelovanja na području Federacije BiH od 1992. godine Vakufska banka stekla ugled uspješne i profesionalne, većinski domaće komercijalne banke, koja širokom mrežom glavnih filijala, poslovnica i šaltera, razgranatom mrežom korespondentnih banaka u svijetu, predstavlja pouzdanog partnera svim privrednim subjektima i fizičkim licima.

Kontakt

Vlada Tuzlanskog kantona
Rudarska 65
75000 Tuzla

 

+387(0)35 280-711
  
 

Ostali kontakti

 

PITAJTE VLADU TK

 pitajte vladu tk
 

 CV obrazac 

rukovodećih državnih službenika u organima uprave i upravnim organizacijama Tuzlanskog kantona i predsjednika i članova nadzornih i upravnih odbora, uprava javnih preduzeća i javnih ustanova i drugih privrednih društava iz nadležnosti Kantona

PRISTUP INFORMACIJAMA

Vodič kroz postupak za ostvarivanje prava na pristup informacijama kojima raspolaže Vlada Tuzlanskog kantona


ABA/CEELI

Sarajevo
Centar za slobodan pristup informacijama
Pravna inicijativa za Centralnu i Istočnu Evropu

Adresa:Kundurdžluk 2/II
Sarajevo, BiH
Tel/fax:033 238-651/652
Kontakt osoba:
Amira Krehić

Vodic za investitore.jpg-15